Gyakornokot keres a TK SZI a European Social Survey (ESS) projekthez

A szakmai gyakornoki pozícióról szóló felhívás az alábbi szövegre kattintva érhető el: FELHÍVÁS SZAKMAI GYAKORLATRA a Társadalomtudmányi Kutatóközpont (TK) European Social Survey (ESS) projektjéhez kapcsoldóan

A Társadalomtudományi Kutatóközpont pályázatot hirdet szakmai gyakorlatra BA, illetve MA illetve PhD képzésben részt vevő diákok számára a 2021/22-es tanév első félévére. A szakmai gyakorlat során a pályázóknak lehetőségük lesz a European Social Survey kutatócsoport mindennapi tevékenységében való részvételre, valamint részben önállóan végzendő elemző- és kutatómunkára is.

A szakmai gyakornoki pozíció leírása: egyes tudományos és adminisztratív teendők ellátása kb. heti 10 órában az őszi félév során a kutatásvezetővel való megállapodás szerinti beosztás mellett. Az Intézet a gyakornoki munkát igazolja a felsőoktatási intézmények számára. A gyakornok számára a TK anyagi juttatást is biztosít a munkavégzés jellegét és mennyiségét figyelembe vevő egyéni megállapodás alapján. A jelentkezők feladatai előzetes ismereteik fényében változatosak lehetnek az adatelemzés, adatvizualizáció, módszertani kísérleti elemzések, illetve az ESS-re épülő események (pl. egyetemi adatelemzőverseny) szervezése. A gyakornoki program végén a résztvevőknek lehetősége vanbeszámolni arról, hogy mit tanultak itteni munkájuk során.

Pályázni egy rövid CV-vel és motivációs levéllel lehet. Ez utóbbiban a pályázó röviden foglalja össze, hogy

  •  miért érdekli a gyakornoki lehetőség,
  •  milyen módszertani tapasztalatokkal rendelkezik,
  •  milyen kutatási témákkal szeretne foglalkozni,
  •  milyen típusú feladatokat, (adminisztráció, elemzések, szakmai anyagok feldolgozása,
  • stb.) szeretne elsősorban végezni

A pályázati anyagot az alábbi email címekre kell elküldeni: Messing Vera (messing.vera@tk.hu) és Ságvári Bence (sagvari.bence@tk.hu)

A jelentkezés határideje: 2021. október 15.

A szakmai gyakornokságra való felhívás további részletei itt érhetők el: FELHÍVÁS SZAKMAI GYAKORLATRA a Társadalomtudmányi Kutatóközpont (TK) European Social Survey (ESS) projektjéhez kapcsoldóan